Denní menu

POLEDNÍ MENU – 18.2.2019 – 22.2.2019

 

 

Týdenní nabídka – pondělí – pátek

 

0,25 l

Drůbeží vývar s celestýnskými nudlemi

30,-

550 g

Pečená vepřová žebírka marinovaná ve sladko pikantní marinádě, hořčice, křen chléb

155,-

     

0,3 l

Domácí limonáda – dle nabídky

30,-

0,3 l

Točená malinovka – k polednímu menu

10,-

0,3 l

Nealko pivo – Lobkowicz Premium Nealko

15,-

 

Espresso – k polednímu menu

25,-

Desert

Malinová roláda

40,-

 

 

Pondělí

 

0,25 l

Krémová česnečka

30,-

150 g

Steak z vepřové krkovice, pikantní omáčka, pečené půlky brambor s tvarohem

115,-

150 g

Kuřecí boloňské ragú s kořenovou zeleninou, tagliatelle, parmezán

115,-

150 g

Medailonky z vepřové panenky v sýrovým těstíčku, bramborové pyré

135,-

 

 

Úterý

 

0,25 l

Frankfurtská s klobásou

30,-

150 g

Steak z kuřecích prsíček, medová omáčka, šťouchané brambory

115,-

150 g

Vepřové čevabčiči, cibulka, hořčice, tatarská omáčka, vařené brambory

115,-

150 g

Drůbeží rizoto s houbami, smetanou, pórkem, sýr

115,-

 

 

Středa

 

0,25 l

Pórkový krém

30,-

150 g

Steak z vepřové kotlety, pivní omáčka s růžičkovou kapustou, gratinované brambory

115,-

1 ks

Pečené kuřecí stehno na kořenové zelenině a víně, listový špenát, bramborové pyré

115,-

120 g

Ryba dle aktuální nabídky, kuskus se zeleninovým ratatouille

155,-

 

 

Čtvrtek

 

0,25 l

Kapustová s uzeninou

30,-

150 g

Steak z krůtích prsíček prsíček gratinovaný s rajčaty a hermelínem, pečené brambory s bazalkou

125,-

130 g

Hovězí roštěná po cikánsku, houskový knedlík

125,-

150 g

Telecí rumpsteak ve čtyřbarevném pepři, omáčka z čokolády a kořenové zeleniny, škvarkové placky

155,-

 

 

Pátek

 

0,25 l

Dršťková

30,-

150 g

Steak z vepřové krkovice, pikantní fazole s uzeninou

115,-

150 g

Smažená drůbeží játra v bylinkové strouhance, bramborové pyré, rajčatový salát

115,-

150 g

Kuřecí gyros balený do tortilly se zelím, sýrem, cibulkou, zeleninový salát, česnekový dip

135,-